Будоарна фотография

Будоарна Фотография

Бударната фотография е изключително деликатен метод за изразяване. Предпочитанията на ентусиастите за този вид фотосесии варира от кокетни, нежни, свенливи пози, до изключителна откритост и нестандартност. Прекрасността на този вид самоизразяване се крие в единния резултат – прилив на невероятно самочувствие и смелост след завършване на сесията.

Много често се срещам с дами, които имат жлание да заснемем будоар, но всичко започва с уговорките „малко съм напълняла и не ми харесва коремчето ми- не го снимай“ , „не ми харесва тази виснала ръка- не я снимай “ и тн. А аз седя и се чудя как тази красавица не вижда това, което виждам аз и разбира се, след това просто го показвам в снимките си и ефекта е на лице . Припознавате ли се? Има ли някоя част от вас, която не харесвате? Понякога човек просто има нужда да се види през очите на другия, а какъв по-добър начин за това от пълното разкриване по естетичен, нестандартен, женствен начин.

Важното, което трябва да знаете е, че будоарната фотография отнема време, тъй като не е просто заснемане, а цяло приключение. Решите ли да се впуснете в това начинание ще е добре да отделите малко повече време. Това е така, тъй като психологическата нагласа при хората отнема различно време. Връзката между модел и фотограф в този вид сесии е от изключително значение. Важно е да се чувствате комфортно, а комфорт се постига с доверие. Това е и начинът по който работя аз – преди да се впуснем в начинанието опознавателен разговор и отговаряне на всичките ви въпроси са предвидена част от процеса – за това не се колебайте да опитате.